Кирилівка, Азовське море база відпочинку Гаваї Відпочинок на Азовському морі - база Гаваї Мы раді вітати Вас у затишній атмосфері  Гаваїв 
Ми щиро раді вітати Вас у мальовничому куточку на теплому березі Азовського моря у смт. Кирилівка!
Наша мета - приємний відпочинок усіх наших відвідувачів!
Ласкаво просимо до Гаваїв!
Б/в Гаваї - Кирилівка, Азовське море
Україна, 72563, Запорізька обл., смт. Кирилівка, вул. Коса Федотова 97
Увага! Сайт українською очікує оновлення у 2014 році!
Нова російськомовна версія сайту →
Випадкові фото:
Люкс в корпусі - спальня - база відпочинку Гаваї у Кирилівці
Люкс в корпусі - спальня
 
Вид на лиман - база відпочинку Гаваї у Кирилівці
Вид на лиман
 
Лоджія (балкон) - база відпочинку Гаваї у Кирилівці
Лоджія (балкон)
 
Про базу відпочинку Веб-камера Кирилівки Ціни на Кирилівку 2010 Фото Кирилівки Онлайн замовлення Інфо Зв'язок
Про базу відпочинку
 

База відпочинку «Гаваї» вітає всіх своїх постійних та нових відпочиваючих! Заповідна територія, недоторканний ландшафт,первозданна природа, чисте повітря, збагачене морськими лікувальними бризами, тепле море , насичене природними мінералами, зробить Ваш відпочинок не тільки приємним, але й корисним для здоров'я. Недаремно Азовське море називають дитячим морем, тому що більше ніяке море так не підходить дітям. Температура води влітку сягає +28-29, пісчане, вміру пологе дно, чистий, жовтий, гарячий пісок, пляж облаштований лежаками, що може бути краще для дитини. Враховуючи будівництво аквапарку, яке добігає кінця, Кирилівка користується все більшим попитом. Все більше родин надає перевагу закордонному відпочинку, відпочинок на курортах України. Одним із таких є Кирилівка. смт.Кирилівка  - унікальний

Кирилівка, б/в Гаваї - вигляд  кафекурорт. Приємно дивує те, що в радиусі 200 км немає промисловості, а тому відсутні викиди в повітря та море. Азовськое море прогрівається дуже швидко, вже в травні температура води добігає +19-20.

Купальний сезон тут з травня до жовтня місяця. Є досвід співробітництва з туристичними фірмами, а також партнерами, бажаючими придбати місця на сезон.

Діє гнучка система знижок для постійних клієнтів, організацій та підприємств.

Наявність в смт. Кирилівка бальнеологічного санаторію дозволяє бажаючим отримати курс лікування параллельно зі спокійним родинним відпочинком.

Вздовж Федотової коси приємно вражає недавно відбудована нова асфальтована дорога, яка тягнеться параллельно лиману. На тлі заходу сонця вигляд лиману та чисельних серфингістів зачаровує. Ви завжди впізнаєте нашу базу відпочинку. На в'їзді в б/в сидят на п'єдесталах два золотих леви.

База відпочинку знаходиться практично на берегу у пляжній зоні. Перший ряд будиночків своїми верандами виходит на море, где в 20 метрах шепоче хвиля, чути перегук морських птахів. Відмінність Федотової коси в тім, що при ширині 150-200 метрів, с одного боку база відпочинку виходить на море, а с другого на лікувальний лиман, що дозволяє купатися в будь-яку погоду, навіть під час шторму.

База відпочинку «Гаваї» пропонуємо до Ваших послуг:

Люкс — мебльована одна або дві спальні, кухня (меблі, ел. плита, ел. чайник, холодильник, мікрохвильова пічь, посуд кухонний та сервірувальний), лоджія з пластиковими меблями, гарячий душ, туалет, вмивальня, спліт-система, супутникове TV в кожній кімнаті.

Напівлюкс — мебльована кімната, облаштована кухня (ел. плита, ел. чайник, холодильник, меблі), балкон, теплий душ, кондиціонер або Спліт-система, TV.

Окремо стоячі будиночки  «Економ-класу» - кімната мебльована дерев яними ліжками, постільна білизна  на веранді знаходиться ел. плита, холодильник, посуд.

Кирилівка, б/в Гаваї - Корпус з номерами ЛюксОкремо стоячі будиночки «Стандарт-класу» - кімната мебльована дерев яними ліжками, постільна  білизна, на веранді знаходиться ел. плита, холодильник, посуд, кондиционер.

Краще за все планувати поїздку в неділю та понеділок    - в ці дні найбільший вибір вільних місць, хоча в наявности місця є кожен день.

Б/в «Гаваї» - база семейного типу, де передбаченні всі побажання клиєнтів. Обслуговує відпочиваючих кваліфікований персонал: адміністратор, покоївки, бармени, офіціанти, продавці, доглядачі территорії.

При наявності облаштованих кухонь у всіх будиночках«Эконом-класу» «Стандарт-класу» та інших, не виключається можливість отримати послугу з харчування. Пропонуються як комплексне харчування дво-, триразове, так і вільний вибір страв домашньої кухні. Кваліфіковані кухарі врахують всі ваші побажання.

На территорії бази відпочинку«Гаваї» працює кафе, крамниця, зала комп'ютерних игор, відеозала, волейбольний майданчик, дитячий майданчик, майданчик відпочинку з фонтаном. Загальна вбиральня з водопостачанням, душ з водонагрівачами, автостоянка з охороною.

Територія бази відпочинку «Гаваї»постійно доглядається, а її пляж облаштований лежаками,  прибирання території проводиться декілька разів на добу. Близькість розважальних аттракціонів для дітей і дорослих, базару, нічного клубу роблять базу відпочинку привабливою для будь-яких вікових категорій.

Є можливість організувати поїздки груп на острів Бірючий, екскурсій на іхтіологічне підприємство по разведенню цінних пород риб «Промоїна», історичний музей «Кам'яна могила», Асканія нова, в ліс «Алтагіру». Для бажаючих водні аттракціони: скутери, «банан», «шайба», організація рыболовлі для любителів тихого полювання.

В міжсезоння можливе полювання на качок, зайців. База відпочинку має можливість приймати відпочиваючих з березня до грудня. З ранньої весни і до поздньої осені в морі та лимані проводятся тренування серфінгістів.

Б/в «Гаваї» пропонуються будиночки та комфортабельні номери, як для бажаючихм уособитися, так і для родинного відпочинку. Всі будиночки економ-класу і стандарт-класу дерев'яні окремо стоячі: з холодильником, ел. плитою, дерев'яними ліжками, з посудом, ліжковою білизною, з кондиціонерами та без. Номери зі всіма умовами комфортного проживання є окремо стоячі та в корпусах з прилягаючою територією, де можна поставити мангал, под"їхати автомобілем для розвантажувня.

Напівлюкс — мебльована кімната, облаштована кухня ( ел. чайник, ел. плита, холодильник, меблі, посуд), балкон, теплий душ в корпусі, кондиціонер або Спліт-система , супутникове TV; люкс — мебльована одна або дві спальні, повноцінна кухня з усім комплектом побутової техніки та посуду), лоджія з пластиковими меблями, гарячий душ, туалет, гардеробна, Спліт-система, супутникове TV в кожній кімнаті. По бажанню клиєнтів люкс номери прибираются кожен день.

Враховуючи південне сонце, найбільш благоприємний період для отримання корисної засмаги та приймання повітрянніх ван — травень-червень, а також вересень. Не «жорстке» сонце, чистий промитий весняними штормами та пересіяний вітром гарячий пісок на пляжі, прозора тепла вода Азовського моря дозволяє отримати максимум задоволення від відпочинку саме в цей час. Якщо Ви вибрали нашу базу відпочинку, то можна оформити бронювання, що включає в себе сплату проживання за одну добу згідно цін відображених на нашому сайті. Замовлення можна виконати через "он-лайн", реквизити та контактні телефони відбраженні в розділі "контакти".

База відпочинку має свою історію. Вона заснована в

Кирилівка, б/в Гаваї - вигляд  моря1983р. і належала Конструкторському бюро заводу «Искра», яке разробляло магнітофони "Весна", а також і електрону техніку для космічних ракет, тому підпорядковувалось Міністерству радіопромисловості в Москві. Будучі відомчою, база відпочинку спочатку по аналогії мала назву «Весна», потім назву «Вектон». А після розвалу СРСР база відпочинку в 1998р. перейшла в приватну власність, була модернізована, розширені та введені нові послуги, а також отримала благозвучну назву«Гаваї».

Після відпочинку на нашій базі Ви можете сміливо розповідати друзям та знайомим, що Ви відпочивали на Гаваях», і саме головне, що це буде правда!!! 

  
Замовити номери на Азовському морі онлайн
Головна   |   Про базу відпочинку   |   Веб-камера Кирилівки   |   Номера та ціни   |   Фото Кирилівки   |   Онлайн замовлення   |   Відпочиваючим   |   Контакти
© 2008-2014 Кирилівка, Азовське море